Συνεργασία Ελευθερίου Α.Ε – Kesseböhmer

30/01/2019


Η Ελευθερίου Α.Ε στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξης της, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Kesseböhmer -την ηγέτιδα εταιρία στο χώρο του εξοπλισμού επίπλων- της οποίας αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το όνομα Kesseböhmer εκπροσωπεί καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν τον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα – εδώ και γενιές. Μέχρι σήμερα αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση.

Η θέση ως ηγετική επιχείρηση στον τομέα των εξοπλισμών κουζίνας είναι αποτέλεσμα του πελατοκεντρικού προσανατολισμού. Η Kesseböhmer συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους προμηθευτές υλικών επίπλων και δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς κλάδους των συστημάτων εξοπλισμού επίπλων για την κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι, των κατασκευών καταστημάτων /των συστημάτων παρουσίασης προϊόντων, του εξοπλισμού τροχόσπιτων και της βιομηχανίας επίπλων γραφείου. Με τα εξαρτήματα υψηλής εξειδίκευσης για την αυτοκινητοβιομηχανία δημιουργήθηκε ένας επιπλέον πυλώνας με προσανατολισμό το μέλλον, ο οποίος αναπτύσσεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Στον τομέα των επίπλων για την κουζίνα τα προϊόντα της Kesseböhmer προσφέρουν τάξη και επισκόπηση με έναν ιδιαιτέρως κομψό τρόπο και διευκολύνουν την άμεση πρόσβαση στο σύνολο του αποθηκευτικού χώρου. Βελτιώνουν τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση του χώρου και τη ροή εργασιών στην κουζίνα. Εκτός από αυτά τα πλεονεκτήματα που καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική την αγορά για τον χρήστη, επωφελείται ταυτόχρονα το εμπόριο, οι βιοτεχνίες και η βιομηχανία από την απλή συναρμολόγηση και τη δυνατότητα ρύθμισης των συρόμενων μηχανισμών και των εξαρτημάτων σύνδεσης. Η ασφάλιση όλο και περισσότερων προϊόντων γίνεται κουμπωτά, χωρίς εργαλεία. Έτσι, εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος και διασφαλίζεται ένα συνεχώς υψηλό πρότυπο συναρμολόγησης.