Το όραμά μας

Να βοηθήσουμε τους σχεδιαστές και τους επαγγελματίες της διακόσμησης να δημιουργήσουν έναν κόσμο αισθημάτων μέσα από την υλοποίηση μοναδικών έργων υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε προκαθορισμένο χρόνο.


Η φιλοσοφία μας

Προσωποποιημένα έργα βάσει δημιουργικής ελευθερίας

Καινοτομία, τάσεις και στυλ

Πιστότητα προδιαγραφών & έμφαση στο "πράσινο"
Κατάλογος αρχιτεκτονικός Ελευθερίου:

Ο αρχιτεκτονικός κατάλογος Ελευθερίου 2019 αποτελεί την επιτομή των ενεργειών μας για υλοποίηση της ετερικής μας φιλοσοφίας διαμέσου 10 παγκοσμίως αναγνωρισμένων εταιριών.

Κατάλογος VD:

Η VD-Werkstatten δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στο χώρο του επίπλου. Εξειδίκευσή της αποτελεί η παραγωγή μοναδικών προϊόντως ξύλου υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Κατάλογος Kessebohmer:

Η Kessebohmer συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημενους προμηθευτές υλικών επίπλων και δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς κλάδους των συστημάτων εξοπλισμού επίπλων για την κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι, στον κλάδο των κατασκευών καταστημάτων, των συστημάτων παρουσίασης, του εξοπλισμού και της βιομηχανίας επίπλων γραφείου

Κατάλογος προϊοντικός Ελευθερίου:

Στον κατάλογο μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων επιπλοποιίας υψηλής ποιότητας από τους πλέον επώνυμους και διακεκριμένους κατασκευαστές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις τελευταίες εξελίξεις σε υλικά και τεχνοτροπίες καθώς και για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για τις εταιρίες και τα προϊόντα τους.
Font Resize